Spoedechografie - Advanced

Duur: 1 dag

Snel naast een basiscursus ook meteen aanvullend advanced onderdelen leren? Dat kan met de DEUS advanced cursus. Door gebruik te maken van extra e-earning modules en een instructeur:cursist ratio van 1:4 is het nu ook mogelijk geworden om los of aansluitend een mooie advanced cursus te doen in 1 dag. 

De theorie zal in de voorbereidende eLearningmodules en de korte presentaties tijdens de cursus naar voren komen. Het zwaartepunt tijdens de cursusdag ligt op het hands-on gedeelte; het vervaardigen en interpreteren van echobeelden. Wij maken hierbij alleen gebruik van fantomen en proefpersonen, doorgaans studenten geneeskunde.

Voor iedere cursus wordt dan ook een gedegen bestudering van de opgegeven lesstof verwacht teneinde de cursusdoelen met certificaat te bereiken. Houd qua voorbereidingstijd voor de zekerheid rekening met globaal 1 uur studeren per e-learning accreditatiepunt.

OPTIMALE LEEROMGEVING
DEUS cursussen zijn uniek door onze rigoreuze praktijkgerichte didactische opzet. Wij onderscheiden ons van andere echografie cursussen door tijdens de praktijkoefeningen te werken met kleine groepjes van 3 cursisten per oefenstation. Elk oefenstation heeft een eigen instructeur, echomachine en DEUS echomodel waardoor elke gemaakte echt direct wordt gesuperviseerd en gebruikt kan worden voor het eigen echoportfolio en eventueel certificatietraject. Juist het aanleren van de praktische implementatie van POCUS is belangrijk. Wij werken daarom alleen met ervaren klinische instructeurs die in het dagelijkse werk ook daadwerkelijk zelf structureel point-of-care echografie toepassen in de behandeling van eigen patiënten. Tijdens het gezamenlijk oefenen van de echovaardigheid, onder andere door middel van voor de individuele cursist relevante scenariotrainingen, is er zo voldoende ruimte om ook in te gaan op de klinische setting in de eigen dagelijkse praktijk.

Schrijf je nu in

verzeker jouw deelname!

vanaf:

€ 895,00

KORTING
Op de huidige prijs van €995,00 zijn de volgende kortingen van toepassing:
€ 100,00 korting i.c.m. Echogeleide Perifere Zenuwblokkades
€ 100,00 korting i.c.m. Spoedechografie - Basis - 2 dagen

Deze cursus kent maximaal 12 accreditatiepunten

AANBIEDING
Bij aanschaf van deze cursus is het gebruik van de volgende e-learning modules inbegrepen:
Longen
Nieren
Blaas
Diep veneuze trombose
Galblaas

Alle artsen, verpleegkundig specialisten en physician assistants geïnteresseerd in de spoedechografie. Bijvoorbeeld SEH-artsen, internisten, intensivisten, anesthesisten, huisartsen, chirurgen en arts-assistenten (in opleiding).

  • Deze cursus is geschikt voor BIG geregistreerde zorgprofessionals.
  • Het volgen van de basiscursus spoedechografie of interne geneeskunde is sterk aan te raden maar niet verplicht.

Het uitbreiden van het pallet van spoedechografie applicaties binnen de point-of-care echografie.

  • Galblaas
  • Nieren en blaas
  • DVT
  • Acute Dyspnoe (inclusief COVID-19)

De cursisten worden na afloop geacht om vertrouwd te zijn met bovenstaande spoedechografie applicaties, zowel op theoretisch als op praktisch vlak.

  • Het cursorisch onderwijs is geaccrediteerd
  • Heraccreditatie voor de e-learning modules is aangevraagd

Schrijf je in voor de cursus Spoedechografie - Advanced

Cursus duur: 1 dag