Informatie op deze site

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Hoewel DEUS ernaar streeft om correcte en actuele informatie te geven, kan zij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment, waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. DEUS kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Weblinks

Deze website bevat links naar websites die niet door DEUS worden beheerd. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. DEUS wil zoveel mogelijk alleen naar sites linken die in haar ogen betrouwbaar zijn, maar ze is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites.

Fotogebruik

DEUS heeft zich ingespannen om alle foto’s op de website met zorg te selecteren en te beoordelen alvorens de foto’s te publiceren. Mocht u onverhoopt een foto zien waarvan u niet toestaat dat deze is gepubliceerd, dan kunt u contact met ons opnemen. Wilt u daarbij zo volledig mogelijk beschrijven waar de foto op de website is geplaatst, zodat wij de foto kunnen verwijderen wanneer dat nodig wordt geacht.